Absolute Blond Kit

kr 559.00

Beskrivelse

Sett for å holde det blonde håret alltid friskt

00 Silver sjampoo 100ml

Konsentrert og fyldig shampo. Inneholder blå/lilla pigmenter for å korrigere gulskjær i håret. Hjelper å opprettholde blondt, hvitt og grått hår. Rik på oliven – etterlater håret mykt. Tilfører håret god fuktighet, som er viktig på behandlet hår.

Bruk:

Påføres i fuktig hår, og masseres jevnt. For dypere resultat, la det virke 5-10 min. Skyll grundig.

14 Conditioner colored hair 250ml

Har en fyldig formel, og med pH4 hjelper det å opprettholde din hårfarge. Den inneholder 14 aktive ingredienser! Guar gum, panthenol (Vitamin B5) aloe vera, og solfilter (UV beskyttelse) Disse aktive ingrediensene beskytter håret ditt mot skade. Holder ditt hår sunt, sterk. Passer for blondt, hvitt og grått hår.

Bruk:

Bruk etter Shampoo colored hair for best resultat. påføres I håndkle tørt hår, la det virke et par minutt, Skyll deretter ut med rikelig mengde vann.

22 Luxury argan oil 100ml

Er en oljebasert og lett formel som passer til alle hårtyper. Takket være arganoljen, så tilføres det glans, silkemykt resultat, og næring. Er ikke fettete.

Bruk:

Fordel I fuktig hår, bruk ønsket mengde. Fortsett med å tørke håret på din foretrukne måte. Kan på føres daglig i en liten mengde i tørt hår. Tørker fort.

 

Tilleggsinformasjon

Vekt 0.500 kg
Kapasitet / Mengde

100ml/250ml/100ml