13 Preventive Kit

kr 519.00

Kategori: Stikkord:

Beskrivelse

13 Preventive Kit

13 Cleansing Preventive Shampoo 125ml

Denne renser, og er fremstilt av grønnsaks ekstrakt, som gir håret en god grobunn. Den kan brukes av mennesker som sliter med uren hud og hodebunn, eller sliter med andre hudforandringer. Den gir økt beskyttelse til hodebunnen og påvirker til å holde et rent området i hodebunnen, slik dårlige bakterier ikke får en vekstgrunn.

Bruk:

For best resultat – bruk Cleansing preventive spray direkte i fuktig hår. Spray 13 ganger ganger og fordel jevnt i hele håret. La den virke i 13 minutter, skyll deretter godt ut med vann. Gjerne kaldt vann for enda sunnere hodebunn.

13 Energizing Preventive Lotion 125ml

Denne er ekstra konsentrert krem som hjelper i kampen mot hårtap. Den er laget på grønnsaks ekstrakt som gi mange fordeler, og inneholder provitamin B5, og anti-aldring vitamin E, som bremser hårtap.

Bruk:

Vask først med shampo – deretter tilfører du energizing preventive lotion og jobber det jevnt fordel i ditt hår.

Anbefalinger

Dersom du sliter med mye hårtap, bruk disse produktene daglig i en måned. Dersom du har litt hårtap i perioder, kan du bruke disse produktene 3 ganger i uken for å forhindre hårtap. For tynt, slitt eller ødelagt hår kan vi anbefale å bruke denne 2 ganger i uken for å gi håret nytt energi og sunnere hodebunn.

 

 

Tilleggsinformasjon

Kapasitet / Mengde

125ml/125ml